Iloinen, resilientti moniosaaja.
Juureni kasvatin vahvaksi kotona Pohjois-Pohjanmaalla ja mutkien jälkeen löysin tieni nykyiseen kotikaupunkiini Turkuun. Olen käyttäjäkokemuksen kehittämisen, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen parantamisen rautainen ammattilainen. Koulutustaustani on sisustussuunnittelussa ja teollisessa muotoilussa (muotoilija AMK). Muotoilun opiskeluaikoina erikoistuin palvelumuotoiluun (2010-12). Palvelumuotoilun ja käyttäjäkokemussuunnittelun tueksi olen opiskellut myös data-analytiikkaa, graafista suunnittelua, esteettömyyttä ja saavutettavuutta, kestävää kehitystä, psykologiaa, NLP:ta, kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa, 
draamapedagogiikkaa ja esiintymistä. 
Harrastan ulkona liikkumista koiran kanssa sekä lempeää kehoa huoltavaa liikuntaa. Luontoarvot ovat minulle äärimmäisen tärkeitä, sillä meillä on vain tämä yksi maapallo mikä tulee säilyttää tuleville sukupolville. Opiskelen shamanismia, druidismia ja homeopatiaa, luen kirjoja ja maalaan tauluja. Olen toiminut aikanaan vuosien ajan myös esteratsastustuomarina, stewardina (hevosten hyvinvoinnin valvojana) ja ratamestarina. 
Muiden mielestä eli työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden sanoin olen superiloinen, aina valmis tekemään mitä tahansa työtä, nopea oppimaan, ihmisprintteri, hyvä blondi, se ekstrovertimpi suunnittelija, työpaikkashamaani, ”ad hoc ja hands on”, se jolle on helppo puhua, se joka löytää työkavereiden parhaat puolet ja se joka laittaa tapahtumaan. Filosofiani muotoilijana on, että muotoilija toimii tehtävien verenkiertona ja auttaa tiimiä toimimaan parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.  
Unelmatyössäni haluan antaa ihmisille henkiset siivet, kumipallon resilienssin ja auttaa löytämään sen oman ytimen jota voi käyttää tukipylväänä kaikissa elämäntilanteissa. Haluan auttaa ihmisiä tulemaan parhaaksi versioksi itsestään ja auttaa löytämään se-oma-juttu työuralla. Osaan hyvin auttaa myös oman CV:n ja portfolion rakentamisessa ja minulla on hyvä visuaalinen silmä sekä käyttäjälähtöinen näkökulma työhön. 
Intohimoni on vetää moniammatillisia projekteja ja  tehdä työtäni monipuolisesti projektien ja palvelukehityksen parissa. Minulla on työkokemusta it-alalta, sosiaali- ja terveysalalta, teollisuudesta (metalli-, kaluste-, rakennus- ja meriteollisuus), monikanavaisesta asiakaspalvelusta sekä kaupan alalta. 

Sivutoimisen yritykseni kautta teen jo nyt "harrastusprojekteja" eli palvelumuotoilua, henkistä valmennusta ja täydentäviä hoitoja.
Designvuosi 2017  sivut 136-137