Juuret
Kasvatin vahvat juureni Pohjois-Pohjanmaalla ja mutkien jälkeen löysin tieni nykyiseen kotikaupunkiini Turkuun. Olen käyttäjäkokemuksen kehittämisen, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen parantamisen rautainen ammattilainen. Koulutustaustani on sisustussuunnittelussa ja teollisessa muotoilussa (muotoilija AMK). Muotoilun opiskeluaikoina erikoistuin palvelumuotoiluun (2010-12). Nyt syksyllä 2023 aloitin palvelumuotoilun YAMK-opintoni XAMK:ssa Kouvolassa. Palvelumuotoilun ja käyttäjäkokemussuunnittelun tueksi olen opiskellut myös data-analytiikkaa, graafista suunnittelua, esteettömyyttä ja saavutettavuutta, kestävää kehitystä, psykologiaa, NLP:ta, kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa ja esiintymistä. 
Harrastukset
Harrastan ulkona liikkumista koiran kanssa sekä lempeää kehoa huoltavaa liikuntaa. Luontoarvot ovat minulle äärimmäisen tärkeitä, sillä meillä on vain tämä yksi maapallo mikä tulee säilyttää tuleville sukupolville. Opiskelen shamanismia, druidismia ja homeopatiaa, luen kirjoja ja maalaan tauluja. Olen toiminut aikanaan vuosien ajan myös esteratsastustuomarina, stewardina (hevosten hyvinvoinnin valvojana) ja ratamestarina. 
Muiden mielestä
Työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden sanoin olen ihmisprintteri, hyvä blondi, se ekstrovertimpi suunnittelija, työpaikkashamaani, ”ad hoc ja hands on”, se jolle on helppo puhua, se joka löytää työkavereiden parhaat puolet ja se joka laittaa tapahtumaan. Filosofiani muotoilijana on, että muotoilija toimii tehtävien verenkiertona ja auttaa tiimiä toimimaan parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.  
Unelmatyö
Olen tällä hetkellä töissä ihanassa paikassa jossa pääsen tekemään monipuolisesti eri alojen yrityksille hyvää asiakaspalvelua. Silti etsin edelleen paikkaa, jossa voin toteuttaa urahaaveitani palvelumuotoilijana tai käyttäjäkokemussuunnittelijana, mieluiten lähellä luontoa ja ihmistä. Intohimoni on vetää moniammatillisia projekteja ja  tehdä työtäni monipuolisesti projektien ja palvelukehityksen parissa. Minulla on työkokemusta it-alalta, sosiaali- ja terveysalalta, teollisuudesta (metalli-, kaluste-, rakennus- ja telakkateollisuus), monikanavaisesta asiakaspalvelusta sekä kaupan alalta. 
Designvuosi 2017  sivut 136-137