Kasvatin vahvat juureni Pohjois-Pohjanmaalla ja mutkien jälkeen löysin tieni nykyiseen kotikaupunkiini Turkuun. Olen käyttäjäkokemuksen kehittämisen, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen parantamisen rautainen ammattilainen. Koulutustaustani on teollisessa muotoilussa (muotoilija AMK) ja erikoistuin jo opiskeluaikanani palvelumuotoiluun (2010-12). Nyt syksyllä 2023 aloitin palvelumuotoilun YAMK-opintoni XAMK:ssa Kouvolassa. Palvelumuotoilun ja käyttäjäkokemussuunnittelun tueksi olen opiskellut myös data-analytiikkaa, graafista suunnittelua, esteettömyyttä ja saavutettavuutta, kestävää kehitystä, psykologiaa ja NLP:ta, kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa ja esiintymistä. 
Harrastan ulkona liikkumista hevosten ja koirien kanssa sekä lempeää kehoa huoltavaa liikuntaa. Luen kirjoja ja maalaan tauluja, sekä tutkin suomalaista shamanismia. Olen toiminut aikanaan vuosien ajan myös esteratsastustuomarina, stewardina (hevosten hyvinvoinnin valvojana) ja ratamestarina. 
Olen tällä hetkellä töissä ihanassa paikassa jossa pääsen tekemään erittäin hyvää asiakaspalvelua. Silti etsin edelleen paikkaa, jossa voin toteuttaa urahaaveitani palvelumuotoilijana tai UX-suunnittelijana. Intohimoni on vetää moniammatillisia projekteja ja  tehdä työtäni monipuolisesti UX ja UI-suunnittelun, muotoilun, projektien, tuotekehityksen ja data-analytiikan parissa. Minulla on kokemusta it-alalta, sosiaali- ja terveysalalta, teollisuudesta (metalli-, kaluste-, rakennus- ja telakkateollisuus), monikanavaisesta asiakaspalvelusta sekä kaupan alalta. 

Työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden sanoin olen ihmisprintteri, hyvä blondi, se ekstrovertimpi suunnittelija, työpaikkashamaani, ”ad hoc ja hands on”, se jolle on helppo puhua, se joka löytää työkavereiden parhaat puolet ja se joka laittaa tapahtumaan. Filosofiani muotoilijana on, että muotoilija toimii tehtävien verenkiertona ja auttaa tiimiä toimimaan parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.  
CV - pyydä erikseen
Designvuosi 2017  sivut 136-137