Kasvatin juureni Pohjois-Pohjanmaalla ja mutkien jälkeen löysin kotikaupunkiini Turkuun. Olen käyttäjäkokemuksen tutkimuksen ja kehittämisen, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen parantamisen ammattilainen. Koulutustaustani on teollisessa muotoilussa (muotoilija AMK) ja erikoistuin jo opiskeluaikanani palvelumuotoiluun (2010-12).

Lisäksi olen opiskellut myös 
- data-analytiikkaa 
- graafista suunnittelua
- esteettömyyttä ja saavutettavuutta
- kestävää kehitystä
- psykologiaa ja NLP:ta
- kasvatustieteitä
- erityispedagogiikkaa
- draamapedagogiikkaa
- esiintymistä
Harrastan ulkona liikkumista hevosten ja koirien kanssa sekä lempeää kehoa huoltavaa liikuntaa monipuolisesti. Olen toiminut aikanaan vuosien ajan myös esteratsastustuomarina, stewardina (hevosten hyvinvoinnin valvojana) ja ratamestarina. 
Etsin palvelumuotoilijan tai UX-suunnittelijan töitä mieluiten Turun seudulta, etänä tai hybridinä. 
Haluan tehdä työtäni monipuolisesti UX ja UI-suunnittelun, muotoilun, projektien, tuotekehityksen ja data-analytiikan parissa. Erityisosaamistani on kognitiivinen muotoilu, palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemussuunnittelu. Minulla on kokemusta kehitystyöstä it-alalta, sosiaali- ja terveysalalta, teollisuudesta (metalli-, kaluste-, rakennus- ja telakkateollisuus) sekä kaupan alalta. 

Työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden sanoin olen ihmisprintteri, hyvä blondi, se ekstrovertimpi suunnittelija, työpaikkashamaani, ”ad hoc ja hands on”, se jolle on helppo puhua, se joka löytää työkavereiden parhaat puolet ja se joka laittaa tapahtumaan. Filosofiani muotoilijana on, että muotoilija toimii tehtävien verenkiertona ja auttaa tiimiä toimimaan parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.  
CV - pyydä erikseen
Designvuosi 2017  sivut 136-137