Muotoilija toimii tehtävien verenkiertona ja auttaa tiimiä toimimaan. Muotoilijan tehtävä on saada työstä esteettinen, toimiva ja ymmärrettävä. Muotoilija on aina osa tiimiä ja muotoilijan työstä saa parhaan tehon, kun hän on mukana alusta loppuun. 
Olen koulutukseltani teollinen muotoilija (AMK). Olen erikoistunut jo opiskeluaikana palvelumuotoiluun sekä opiskellut myös kestävää kehitystä, graafista suunnittelua, sisustussuunnittelua, psykologiaa, kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa, esiintymistä, käyttäjäkokemusta ja esteettömyyttä. Olen toiminut aikanaan vuosien ajan myös esteratsastustuomarina, stewardina (hevosten hyvinvoinnin valvojana) ja ratamestarina. Harrastukseni liityvät vahvasti luontoon ja luonnolliseen, lempeään liikkumiseen. 
Jos etsin töitä, etsin niitä Salon läheisyydestä ja Turku-Helsinki -akselilta. Myös etätyömahdollisuus.
Haluan tehdä työtäni monipuolisesti UX ja UI-suunnittelun, muotoilun, projektien, tuotekehityksen ja data-analytiikan parissa. Erityisosaamistani on kognitiivinen muotoilu, palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemussuunnittelu sosiaali- ja terveysalalla, erityisryhmänä muistisairaat ja ikäihmiset. Henkilökohtaisen kokemukseni kautta olen saanut osaamista neurokirjon ja autismin kirjon ihmisistä ja heidän kanssa toimimisesta. Minulla on myös vahva ymmärrys teollisuuden aloilta perheyrityksemme pohjalta. Erityinen mielenkiintoni on luoda kestävää kehitystä muotoilun keinoin kaikille aloille, sekä luonnon että ihmisen näkökulmasta pitkällä aikavälillä. 

Työkavereiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden sanoin olen ihmisprintteri, hyvä blondi, se ekstrovertimpi suunnittelija, työpaikkashamaani, ”ad hoc ja hands on”, se jolle on helppo puhua, se joka löytää työkavereiden parhaat puolet ja se joka laittaa tapahtumaan.
CV - pyydä erikseen
Designvuosi 2017  sivut 136-137
Erikoisosaaminen:
Muistiesteettömyys ja muistiystävällisyys
Teollisuusyritysten tuntemus